پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۰ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
سه شنبه, ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ ۲۰:۲۶
۱۲
۰
نسخه چاپی

قیمت واکسن ایرانی کرونا چند؟

قیمت واکسن ایرانی کرونا چند؟
رئیس جهاددانشگاهی آخرین خبر از تولید واکسن را اطلاع رسانی کرد.

به گزارش تیتربرتر؛ رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه توانایی تولید واکسن کرونا در محققان پژوهشکده ابن سینا وجود دارد، گفت: ۴-۳ میلیارد تومان برای ساخت واکسن نیاز است.

جزئیات ساخت واکسن ایرانی کرونا

جزئیات ساخت واکسن ایرانی کرونا
جزئیات ساخت واکسن ایرانی کرونا

 

دکتر حمیدرضا طیبی اظهار کرد:در همان ابتدای شیوع ویروس  کرونا در کشور، پژوهشگاه ابن سینا به دلیل فعالیت در زمینه ساخت واکسن پیشنهاد داد که می‌تواند در زمینه ساخت واکسن کرونا ورود پیدا کند.

وی با بیان اینکه توانایی تولید واکسن در محققان پژوهشکده ابن سینا وجود دارد، بیان کرد: معمولا ساخت واکسن از زمان شروع پروژه به ۱۸ ماه زمان نیاز دارد که در این صورت می‌بایست بودجه تامین شود.

رئیس جهاددانشگاهی در خصوص بودجه ساخت واکسن گفت: ۴-۳ میلیارد تومان برای ساخت واکسن نیاز است و جهاددانشگاهی به دلیل اینکه بودجه مستقلی برای اینگونه فعالیت‌ها ندارد نمی‌تواند به تنهایی تامین کننده باشد.

قیمت واکسن ایرانی کرونا

به گفته پزشکان تا کنون قیمت مشخصی برای واکسن ایرانی کرونا تعیین نشده اما اگر تهیه و در مرحله توزیع قرار بگیرد هزینه بالایی ندارد.

هزینه ساخت واکسن ایرانی کرونا

رئیس جهاددانشگاهی بودجه پژوهشکده ابن سینا هم برای تولید واکسن کافی نیست و از طرفی اگر بخواهیم در این نوع پروژه‌ها تامین مالی داشته باشد باید یک سرمایه گذار وجود داشته باشد. ولی به دلیل اینکه بودجه ساخت این واکسن از سوی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت تامین نشد لذا پروژه پیشنهاد شده از سوی پژوهشکده متوقف شده است.

به گفته رئیس جهاددانشگاهی، بهنگام شیوع کرونا در کشور، وزیر بهداشت اعلام کرد محققان توانمندی‌های تولیدات در زمینه کرونا را اعلام کنند که ما پیشنهاد دادیم، زیرا این توانایی وجود داشت؛ اما به تازگی نیز اعلام کردند که ۳ گروه روی این موضوع کار می‌کنند تا واکسن کرونا تولید شود.

بالا بودن توانایی محققان در زمینه رفتار شناسی ویروس کرونا

قیمت واکسن ایرانی کرونا
قیمت واکسن ایرانی کرونا

 

وی با تاکید بر اینکه توانایی محققان در زمینه رفتارشناسی ویروس نیز بالاست، بیان کرد: یک موضوعی که مطرح است این است که تحقیقات روی کرونا در کشور وجود دارد و ویروس شناسان ما در کشور تا حدودی با این ویروس آشنایی دارند و گرنه به تولید کیت نمی‌رسیدند. محققان در واقع از کرونا شناخت لازم را دارند که کیت طراحی می‌کنند.

سلول درمانی نیاز به بودجه دارد

طیبی با تاکید بر اینکه پژوهشگران رویان روی موضوع سلول درمانی کار می‌کنند، بیان کرد: مرحله اول سلول درمانی کرونا در رویان با موفقیت روبرو شده، اما مراحل بعدی این درمان نیاز به بودجه دارد.

وی ادامه این کار را منوط به موافقت وزارت بهداشت و بیمارستان‌های مسیح دانشوری و شریعتی دانست.

وی افزود: پژوهشگاه رویان علی رغم توسعه در فعالیتهایش با کمبود بودجه مواجه است که در این شرایط هم افزایشی نداشته است؛ همچنین درآمد‌های درمان نازایی، ناباروری و سلول درمانی تقریبا متوقف شده است.

رئیس جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه برای پروژه سلول درمانی هم نیاز به بودجه داریم، بیان کرد: این کار هزینه بر است وبه حمایت دارد.

طیبی با تاکید بر اینکه البته وزارت بهداشت بر اساس توانمندی در کشور تقسیم کاری را در نظر دارد، بیان کرد:، اما در سلول درمانی متوقع هستیم که رویان متولی درمان کرونا در کشور شود.

انعقاد قرارداد برای تولید انبوه کیت‌ها

وی با اشاره به کیت‌های تشخیص کرونا گفت: این کیت‌های تشخیص تاکنون تولید می‌شد و در اختیار آزمایشگا‌هایی جهاد در تهران و خراسان رضوی و تعدادی آزمایشگاه محدود قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد: اکنون قرار داد تولید یک میلیون کیت با یک شرکت دانش بنیان جهاددانشگاهی منعقد شده که در اختیار سایر آزمایشگاه‌ها نیز قرار می‌گیرد که این موفقیت خوبی است.

قیمت واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" 

قیمت واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد
قیمت واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" 

 

واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد"(Covishield ) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر(آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایشهای بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.

اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.شرکت سروم که در شهر "پونه"(Pune) هند قرار دارد،

در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. گفتنی است این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.

بیشتربخوانید: اصلی ترین عوارض بعد از کرونا!

نحوه کنترل کرونا در خانه

مدیر پرستاری اورژانس عدالتیان بیمارستان امام رضا (ع) بیان کرد: ترس و بار روانی ابتلاء به ویروس کرونا از مشکل جسمی که برای فرد ایجاد می‌شود، خیلی بیشتر است.

حلمی تأکید کرد: اگر بیماران بتوانند استرس ناشی از این بیماری را کنترل کنند و نگران نباشند، خیلی راحت بیماری کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه به دلیل اطلاع‌رسانی‌های صورت‌گرفته تقریباً همه مردم علائم را می‌دانند، اظهار کرد: وقتی مردم این علائم را در بدن خودشان تشخیص می‌دهند، نگران علائم ریوی هستند ولی باید توجه داشته باشند که همه مبتلایان به بیماری  کووید-19 ، علائم ریوی ندارند.

مدیر پرستاری اورژانس عدالتیان بیمارستان امام رضا (ع)، تغذیه و خواب خوب را از فاکتورهایی دانست که اگر مبتلایان رعایت کنند، در همان اوایل ابتلاء ‏‬ بیماری پیشرفت نخواهد داشت و زود کنترل می‌شود.

حلمی که خود نیز در ابتدای امسال به کرونا مبتلا شده، بیان کرد: بیماران مبتلا به کرونا نیاز است در کنار استراحت، مایعات فراوان، چای عسل و لیمو، دمنوش آویشن و غذاهایی که سهل‌الهضم باشد، استفاده کنند.

وی اظهار کرد: بیمارانی که سابقه ناراحتی معده دارند، در زمان ابتلاء غذاهای سنگین و غذاهایی که باعث ترش کردن می‌شود را استفاده نکنند، چون همین موضوع نیز باعث تنگی نفس می‌شود.

گردآورنده: آیدا رضایی



+ 12
مخالفم - 14
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری