پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
سه شنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶
۱۴
۰
نسخه چاپی

جزییاتی از شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان

جزییاتی از شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان
وزارت آموزش و پرورش به منظور افزایش قدرت خرید فرهنگیان شرایط اعطای تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه به این قشر را اعلام کرد.

به گزارش تیتربرتر؛ ارائه تسهیلات ویژه به فرهنگیان همواره یکی از اولویت های دولت بوده است. چرا که  یکی از ارکان اساسی رشد و توسعه اقتصادی کشورها آموزش و پرورش (تعلیم و تربیت) است و تمامی صاحبنظران عقیده دارند که اگر در پیاده کردن سیستم صحیح آموزش و پرورش موفق باشند بر بسیاری از مشکلات و معضلات فائق آمده و جامعه خود را به سوی پیشرفت و ترقی در بسیاری از زمینه ها سوق خواهند داد.

تسهیل شرایط زندگی برای معلمان باعث می شود که جامعه هدف آنها با آرامش بیشتری خدمات آموزشی را دریافت کنند در این راستا وزارت آموزش و پرورش و دیگر مسئولان نهادهای دولتی سعی دارند با ایجاد هم افزایی با ارائه تسهیلات ویژه از این قشر فرهنگی حمایت کنند.

شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان

شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان
شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به فرهنگیان را اعلام کرد.

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: پوشش حداکثری جامعه فرهنگیان در افزایش قدرت خرید و اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه و کم بهره، از سیاست‌های رفاهی آموزش و‌ پرورش است.

وی ادامه داد: در این راستا تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه وزارت آموزش و پرورش و بانک قرض الحسنه مهر ایران به امضا رسید.

وزیر آموزش و پرورش افزود: فرهنگیان عزیز می توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال و زوجین فرهنگی تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال با دوره باز پرداخت ۱۲ ماهه تسهیلات دریافت کنند.

وی تصریح کرد: در جهت صیانت از کرامت و تکریم فرهنگیان عزیز تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم.

جزییات پرداخت وام ۱۶۰ میلیونی ساخت مسکن به فرهنگیان

جزییات پرداخت وام ۱۶۰ میلیونی ساخت مسکن به فرهنگیان
جزییات پرداخت وام ۱۶۰ میلیونی ساخت مسکن به فرهنگیان

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت ۱۶۰ میلیون تومان وام احداث و ساخت مسکن به زوجین فرهنگی در کلان شهر تهران خبر داد.

گودرز کریمی‌فر در ارتباط زنده با شبکه خبر درباره پرداخت وام‌های کم‌بهره به فرهنگیان اظهار کرد: یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش، سازماندهی نظام‌نامه رفاهی فرهنگیان است که در این راستا برنامه‌های متنوعی از جمله اعطای تسهیلات کم‌بهره به سراسر کشور ابلاغ شده و هم‌اکنون در حال اجراست.

وی افزود: تسهیلات جدیدی که هم‌اکنون برای فرهنگیان در سراسر کشور ابلاغ اعتبار شده، در دو سرفصل مرابحه و مسکن است؛ وام مسکن دو رویکرد متفاوت دارد، نخست احداث مسکن و دوم خرید آن که برای احداث مسکن طبقه‌بندی داریم به عنوان مثال برای زوجین فرهنگی در کلان شهر تهران 160 میلیون تومان تسهیلات احداث مسکن با بازپرداخت 12 ساله و کارمزد 12 درصد در حال اجراست.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: وام احداث و ساخت مسکن در مراکز استانها و شهرهای بالای 200 هزار جمعیت برای زوجین فرهنگی تا سقف 120 میلیون تومان درحال پرداخت به افراد واجد شرایط است و این وام در سایر شهرها برای زوجین فرهنگی تا مبلغ 100 میلیون تومان است.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر فردی بخواهد برای احداث مسکن از این وام استفاده کند آیا می‌تواند از تسهیلات دیگر هم استفاده کند که به این مبلغ اضافه شود، عنوان کرد: علاوه بر احداث مسکن، وام‌های ثانویه حمایتی هم داریم که ملک مورد نظر به وثیقه بانک نمی‌رود اما اگر فرد بخواهد از بانک وام بگیرد قطعاً سند ملک باید تحویل بانک شود ما علاوه بر وام احداث مسکن، وام ثانویه حمایتی تا سقف 60 میلیون تومان بدون وثیقه و سپرده گذاری به عنوان وام حمایتی برای فرهنگیان درنظر گرفتیم.

کریمی‌فر درباره شرایط استفاده از این وام‌ها، عنوان کرد تمام فرهگیانی که پروانه ساختمانی به نام آنهاست و مجوزهای اولیه را از شهرداری کسب کرده باشند می‌توانند به ادارات تعاون سراسر کشور مراجعه کنند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: وام مسکن به صورت انفرادی هم داریم و به خانواده‌هایی که یکی از زوجین فرهنگی است تعلق می‌گیرد و میزان آن در کلان شهر تهران 100 میلیون تومان، شهرهای بالای 200 هزار جمعیت 80 میلیون تومان و سایر شهرها 60 میلیون تومان است که هم اکنون در حال اجراست.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر فرهنگیان پروانه ساخت نداشته باشند چگونه وام به آنها تعلق می گیرد، گفت: در اینجا وام خرید مسکن تعلق می‌گیرد که در تهران 60 میلیون تومان، مراکز استان‌ها 50 میلیون و در سایر مناطق 40 میلیون تومان است.

کریمی فر بیان کرد: علاوه بر وام مسکن، وام مرابحه تا سقف 60 میلیون تومان داریم که بازپرداخت آن 5 ساله و با کارمزد 12 درصد بدون هیچگونه تشریفات از جمله وثیقه و سپرده‌گذاری است و تا سقف 60 میلیون تومان در قالب خرید کالا تعلق می‌گیرد.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت  آموزش‌ و پرورش ادامه داد: برای استفاده از این وام فرد قبلاً نباید از این سرفصل استفاده کرده باشد یا اگر در گذشته از وام مرابحه استفاده کرده باشد مابه التفاوت آن را پرداخت کند مثلاً اگر یک معلم از این سرفصل 10 یا 20 میلیون تومان وام گرفته است مابه التفاوت آن را تا سقف 60 میلیون تومان در قبال اعطای تسهیلات پرداخت می‌کنیم.

ویر پاسخ به این پرسش که چقدر اعتبار برای پرداخت این وام‌ها درنظر گرفته شده است، عنوان کرد: 4 هزار میلیارد تومان برای "وام مرابحه" و مسکن پیش‌بینی شده است و 1000 تا 1500 میلیارد تومان به سراسر کشور ابلاغ شده و در حال اجراست که بانک عامل بانک ملی است.

اعلام زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان

اعلام زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان
اعلام زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان

علی الهیار ترکمن معاون وزارت آموزش و پرورش درباره محل تامین مالی پاداش فرهنگیان بازنشسته اظهار کرد: مدرسه‌فروشی اصلاً در برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد ما اگر در شدیدترین وضعیت کسری بودجه هم باشیم و نتوانیم مطالبات را پرداخت کنیم به تنها چیزی که فکر نمی‌کنیم فروش املاک است حالا این املاک می‌تواند شامل مدارس و سایر فضاهای در اختیار آموزش و پرورش باشد.

وی افزود: هم‌اکنون مهمترین تعهد ما، پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان است و دنبال راه‌های قانونی و جایگزین هستیم که دولت می‌تواند در قالب سازوکارهای بودجه سال 99 از آن استفاده کند تا به نوعی جایگزین ماده 21 ضوابط اجرایی قانون بودجه شود.

معاون برنامه ‌یزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ شاید تعداد بازنشسته‌های دستگاهی کم باشد و بتواند از ظرفیت ماده 21 استفاده کند یا ملک کوچکی داشته باشد و بفروشد تا از آن طریق پاداش پایان خدمت را پرداخت کند.

وی در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشسته‌ها عنوان کرد: وقتی ضوابط اجرایی ماده 21 در دولت تصویب شد با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه و اعلام کردیم اجرای ماده 21 در وزارت آموزش و پرورش غیرممکن است چون حدود 48 هزار و 300 نفر بازنشسته قطعی در سال 98 داریم که برای پرداخت پاداش و مرخصی ذخیره این تعداد باید 5 هزار و 400 میلیارد تومان هزینه کنیم، مدارس آموزش و پرورش کوچک مقیاس هستند و اگر متوسط قیمت را 2 میلیون تومان هم بدانیم باید حدود 32 درصد مدارس را بفروشیم تا بتوانیم این پول را تأمین کنیم!

الهیار ترکمن مطرح کرد: به  سازمان برنامه و بودجه اعلام کردیم اجرای ماده 21 در آموزش و پرورش امکان‌پذیر نیست و به این موضوع ورود نمی‌کنیم بر همین اساس پیشنهادهای جایگزین را براساس ظرفیت‌های بودجه و امکاناتی که مقدور به سازمان برنامه و بودجه ارائه کردیم.

وی یادآور شد: خوشبختانه اخیراً اعلام اولیه‌ای به ما شد و آقای نوبخت مساعدتی در این زمینه داشت و گفت از شهریور پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش از محل منابع عمومی در دستور کار قرار می‌گیرد به همین دلیل هیچ برنامه‌ای برای اجرای ماده 21 که فروش املاک برای پرداخت پاداش پایان خدمت است، نداریم.

گردآورنده: مریم توکلی



+ 14
مخالفم - 12
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری