پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: پنج شنبه, ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۶ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۵ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۲۴ دی ۱۳۹۹ ۱۴:۱۵
۸
۱
نسخه چاپی

جزییات تجمع اعتراض آمیز پرستاران بیمارستان میلاد

جزییات تجمع اعتراض آمیز پرستاران بیمارستان میلاد
جمعی از پرستاران و کارکنان بیمارستان میلاد تهران در اعتراض به شرایط دستمزدها تجمع کردند.

به گزارش تیتربرتر؛ با شیوع بیماری کرونا در یک سال اخیر فشار سنگین و جانفرسایی به کادر درمان در کشور به ویژه پرستاران و کارکنان بیمارستان ها وارد شده است. در حالی که انتظار می رود حل مشکلات معیشتی این قشر در اولویت دولت و وزارت بهداشت قرار گیرد اما  شواهد نشان می دهد که دست کم برای طیفی از پرستاران و کادر درمان مشکلات معیشتی وجود دارد.

در این راستا در ایام شیوع ویروس کرونا بارها شاهد تجمع کادر درمانی و پرستان بیمارستان ها بودیم.

جزییات تجمع اعتراض آمیز پرستاران بیمارستان میلاد

جزییات تجمع اعتراض آمیز پرستاران بیمارستان میلاد
جزییات تجمع اعتراض آمیز پرستاران بیمارستان میلاد

روز گذشته جمعی از پرستاران و کارکنان بیمارستان میلاد تهران در اعتراض به وضعیت معیشتی خود مقابل این بیمارستان تجمع کردند.

پرستاران معترض اعلام کردند که از زمان آغاز کرونا، برخلاف پرستاران سایر بیمارستان‌ها حق کرونا نگرفته‌ایم؛ دستمزد ما نیز در ماه‌های اخیر افزایش نیافته است؛ این در حالیست که بعد از پذیرش بیماران کرونایی، کار ما سخت و پرخطر شده است.

این پرستاران خواستار افزایش ۵۰ درصدی دستمزد، پرداخت حق کرونا و پاداش معوق، برقراری امنیت شغلی و عقد قرارداد رسمی و رسیدگی به مطالبات خود شدند.

پرستاران میلاد می‌گویند: "پیش از این نیز اعتراض صنفی صورت داده‌ایم اما تا امروز به نتیجه نرسیده‌ایم و مسئولان به مطالبات ما توجه نکرده‌اند."

اعتراض پرسنل بیمارستان میلاد از وجود ناعدالتی در پرداخت ها حکایت می کند. آنها می گویند در بیمارستان ها دولتی حق کرونا و کارانه پرداخت می شود اما در اینجا از این خبرها نیست.

دی ماه نزدیک به یک سال بعد از آغاز بحران کرونا، سید کامل تقوی‌نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت ضمن اعلام جزئیات افزایش حقوق ۵۰ درصدی و مبلغ دقیق حقوق جدید برای رده‌های مختلف پرستاری گفت: "پرستاران تا ۲ میلیون تومان‌کارانه نیز دریافت می‌کنند."

مطالب مرتبط:

توضیحات مدیرعامل بیمارستان میلاد

توضیحات مدیرعامل بیمارستان میلاد
توضیحات مدیرعامل بیمارستان میلاد

در همین راستا فرهاد حمزه‌زاده (مدیرعامل بیمارستان میلاد) در ارتباط با مطالبات پرستاران این مجموعه و در پاسخ به دغدغه‌های آنها، ضمن تایید عدم پرداخت حق کرونا به ایلنا گفت: «حق کرونایی که در دیگر بیمارستان‌ها به پرستاران پرداخت شده، به میلاد نداده‌اند؛ پرستاران میلاد حق کرونا نگرفته‌اند.»

او عدم افزایش ۵۰ درصدی دستمزد پرستاران میلاد را تایید کرد و افزود: "افزایشی که در سایر بیمارستان‌ها انجام شده، اینجا در میلاد انجام نشده است. اما اینکه بگوییم دستمزد پرستاران کم شده، صحیح نیست؛ نه دستمزدها را کاهش داده‌ایم و نه قرار بوده این کار انجام شود."

مدیرعامل بیمارستان میلاد در پاسخ به این سوال که چرا حق کرونای پرستاران پرداخت نشده و آیا تقصیر بر گردن تامین اجتماعی است که به بیمارستان بودجه و اعتبار لازم نمی‌دهد؛ گفت: «بیمارستان میلاد، بیمارستانی مستقل است. بیمارستانی، شرکتی و خودگردان است و لذا از آن دسته بیمارستانها نیست که به آن‌ها بودجه مخصوص می‌دهند. بنابراین تمام مخارج با درآمد بیمارستان تامین می‌شود و درآمد بیمارستان به گونه‌ای نبوده که بتوان حق کرونا به پرستاران پرداخت کرد. در مورد افزایش دستمزد نیز مساله به همین ترتیب است.»

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی هزار تختخوابی میلاد به منظور تامین بخشی از نیازهای درمانی کشور و بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی در تیرماه ۱۳۸۰ افتتاح شد.

جزییات افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرستاران و حق کرونا

جزییات افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرستاران و حق کرونا
جزییات افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرستاران و حق کرونا

همسان سازی حقوق پرستاران شرکتی، دستور پرداخت فوق العاده ویژه به پرستاران، سهم پرستاران در مجوزهای جدید استخدامی، مشکل کمبود پرستار در بیمارستانها و ابتلای بیش از ۴۵هزار پرستار به کرونا تا کنون، ازجمله مباحثی است که معاون پرستاری وزارت بهداشت در آستانه روز پرستار به تشریح آن پرداخت.

دکتر مریم حضرتی در آستانه روز پرستار در تشریح مطالبات جامعه پرستاری و در پاسخ به سوال ایسنا درباره آخرین اقدامات انجام شده جهت پرداخت معوقات پرستاران، گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اقدامات مناسبی برای کادر درمان و بویژه پرستاران صورت گرفته است و حق همه افراد نظام سلامت مورد توجه قرار گرفت.

وی در این باره گفت: در این راستا افزایش ۵۰ درصدی حقوق شکل گرفت که شامل حال پرستاران هم شد. از طرفی به همت معاونت توسعه وزارت بهداشت و با تلاش فراوان مجوز پرداخت فوق‌العاده ویژه گرفته شد که خبر خوبی برای پرستاران است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: اقدام خوب دیگر همسان‌سازی حقوق پرستاران شرکتی بود و پس از جلسات متعدد با معاونت توسعه، دستورالعملی برای ساماندهی وضعیت پرستاران شرکتی تهیه شد که بسیار مفید بود.

حضرتی با اشاره به مطالبات و معوقات پرستاران، بیان کرد: در سال گذشته میانگین معوقات و کارانه‌ها را حدود ۱۸ ماه در برخی دانشگاه‌ها عقب بودیم، اکنون به حدود ۶ ماه رسیده است و حتی در بسیاری از دانشگاه‌ها پرداخت معوقات بروز شده است. درخواست ما نیز از دانشگاه‌ها این است که برای امسال هم حداکثر حدود ۴ ماه معوقه داشته باشند. همچنین قرار است مبلغی تحت عنوان حق کرونا یا پاداش به این عزیزان پرداخت شود. دستور پرداخت فوق‌العاده ویژه هم از سوی معاونت محترم توسعه وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است که امیدواریم زودتر اجرایی شود.

وی در پاسخ به اظهاراتی مبنی بر کاهش مبلغ کارانه پرستاران به دلیل کاهش درآمد بیمارستانها، تصریح کرد: یکی از اقدامات بسیار ارزشمندی که اسفند سال ۱۳۹۸ انجام شد، جدا شدن اضافه‌کار از کارانه بود. با این اقدام قرار شد منبع جدایی برای کارانه در نظر گرفته شود. اکنون از آنجایی که تعداد زیادی از پرستاران به علت کمبود نیرو، اضافه کاری انجام می‌دهند و این در حالی است که پس از کرونا درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها کاهش یافته است و به همین دلیل مبلغ کارانه پرستاران کاهش یافته است البته؛ امیدواریم این فوق‌العاده ویژه بتواند جبران کننده کاهش مبلغ کارانه باشد.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: الهام خلیلی خو



+ 8
مخالفم - 11
نظرات : 1
منتشر نشده : 0
 
ir
+0
unlike
-0
محمدی ۰۲/۰۶/۰۶ - ۱۹:۴۱
پاسخ
comments کسی جوابگو نیست پرستاران و پزشکان کارسختی دارن متاسفانه کسی بهشون بها نمیده
 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری