پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
پنج شنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ۱۸:۴۳
۱۰
۰
نسخه چاپی

آموزش ساده بورقی ترکی 

آموزش ساده بورقی ترکی 
امروز به آموزش ساده یک غذای خوشمزه مخصوص ترکیه می پردازیم با ما همراه باشید.

تیتربرتر؛ ترکیه غذاهای خوشمزه زیادی دارد یکی از این غذاها که به سادگی تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد بورقی ترکی است. این غذای را تهیه و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه بورقی ترکی 

طرز تهیه بورقی ترکی
طرز تهیه بورقی ترکی

 

مواد لازم برای تهیه بورقی ترکی 

  • پنیر فتا : 200 گرم
  • تخم‌ مرغ درشت : یک عدد
  • جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • نعناع تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا یا فیلو : 8 تا 12 ورقه
  • روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

مراحل طرز تهیه بورقی ترکی 

مرحله اول طرز تهیه بورقی ترکی 

 تخم‌ مرغ ، جعفری، نعنا و شوید تازه خرد شده را در کاسه ای ریخته، سپس پنیر فتا را با چنگال له کرده و به مواد اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم طرز تهیه بورقی ترکی 

– از مایه پنیر و سبزیجات آماده شده، یک قاشق غذاخوری روی خمیر یوفکا یا فیلو، به فاصله یک سانتی‌ متر از لبه خمیر ریخته، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله می کنیم. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را می بندیم، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

مرحله سوم طرز تهیه بورقی ترکی 

– روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را در روغن 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم تا خمیر برشته و ترد شود.

مرحله چهارم طرز تهیه بورقی ترکی 

– بورقی‌ها را با قاشق سوراخدار خارج کرده و بعد به‌ سرعت سرو کنید. (بورقی ها را می توان بعد از خارج کردن از روغن روی صافی گذاشت تا روغنش گرفته شود.)

مرحله پنجم طرز تهیه بورقی ترکی 

– همراه بورقی ترکی می توان از سالاد شیرازی و سبزی خوردن استفاده کرد که بسیار لذت‌ بخش است.

مطالب مرتبط:

نکات مهم در تهیه بورقی ترکی 

نکات مهم در تهیه بورقی ترکی 
نکات مهم در تهیه بورقی ترکی 

 

  • برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌ دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
  •  اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.

آموزش ساده طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

مرحله اول طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

باید بدانید که در آشپزی معمولا برای خمیرهایی که نازک هستند به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده می‌کنیم. استفاده از آرد ذرت باعث شده تا افرادی که به سلیاک مبتلا هستند یا بهگلوتن حساسیت دارند نیز بتوانند از این آرد استفاده کنند. برای شروع ابتدا نیز  ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس داخل یک کاسه بریزید. وانیل را هم اضافه کنید. مقدار آرد باید به اندازه‌ای باشد که دست به خمیر نچسبد. بنابراین با کم شروع کنید و کم‌کم اضافه کنید.

مرحله دوم طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

زرده تخم مرغ، روغن را به کاسه اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا خمیر یکدست و منسجم شود. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت در محیط قرار بگیرد. بعد از نیم ساعت مقدار کمی آرد روی خمیر بریزید و مجددا خمیر را ورز دهید.

مرحله سوم طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به صورت نازک و پهن باز کنید اما نه آنقدر که پاره شود. بعد از آماده شدن هر لایه، زیر و روی آن را آرد پاشی کنید و لایه‌ها را روی هم گذاشته و بار دیگر با وردنه صاف کنید. سپس لایه‌ها را از روی هم بردارید و وقتی مطمئن شدید با هم نچسبیده‌اند، بار دیگر آنها را آردپاشی کرده و روی هم قرار دهید.

مرحله چهارم طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

آموزش ساده طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی
آموزش ساده طرز تهیه خمیر یوفکا خانگی

باز هم وقت وردنه کشیدن روی خمیرهاست. بعد از صاف کردن خمیر با وردنه، آنها را از روی هم بردارید و با دست کمی بکشید. سپس لایه‌ها را روی هم قرار دهید و زیر و رویشان کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را لوله کنید. یادتان نرود که خمیر هزارلا را نباید تنها با وردنه باز کنید و برای نازک کردنش باید از کشش خمیر با دست کمک بگیرید. خمیر یوفکا هزارلا شما آماده است. و می‌توانید هر غذایی که بخواهید با آن تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه خمیر یوفکا

  • اگر از خمیر فیلو برای تهیه غذا استفاده می‌کنید، می‌توانید به مایه تخم مرغ مقداری پودر فلفل قرمز یا پاپریکا استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای ماست از شیر استفاده کنید. اما ماست خمیر را تردتر می‌کند.
  • دقت کنید تمام موادی که استفاده می‌کنید باید در دمای محیط قرار گرفته شده باشند. بنابراین مستقیما مواد را از یخچال بیرون نیاورید و شروع به درست کردن خمیر کنید.
  • می‌توانید برای این که همیشه خمیر آماده داشته باشید، از قبل آماده کرده و داخل فریزر قرار دهید. فقط قبل از استفاده از خمیر هزارلا، آن را در یخچال بگذارید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد در بیاید و خیس نشود.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: آیدا رضایی



+ 10
مخالفم - 4
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری