پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ۲۱:۴۱
۱۱
۰
نسخه چاپی

جزئیات درگذشت زهره دوستی گوینده همدانی

جزئیات درگذشت زهره دوستی گوینده همدانی
زهره دوستی بر اثر کرونا درگذشت.

به گزارش تیتربرتر؛ گوینده با سابقه همدان درگذشت.

علت درگذشت زهره دوستی

«زهره دوستی» گوینده پیشکسوت و با سابقه صدا و سیمای مرکز همدان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کرد.

دوستی از گویندگان با اخلاق و با سابقه رادیو همدان بود که با اجرای برنامه‌های مختلف و متعدد افتخارات فراوانی در حوزه کاری خود در طول دوران خدمتش کسب کرد.

بیوگرافی زهره دوستی

بیوگرافی زهره دوستی
بیوگرافی زهره دوستی

 

این گوینده پیشکسوت در یکم مهرماه ۱۳۴۵ در شهر همدان متولد شد.

شروع فعالیت گویندگی زهره دوستی

 از سال ۱۳۶۳ با شغل گویندگی وارد صداوسیمای مرکز همدان شد و در مشاغل نویسندگی و تهیه کنندگی برنامه‌های مختلف در رادیو به کار خود ادامه داد.

سوابق گویندگی زهره دوستی

وی در طول دوران خدمتش عناوین زیادی را در جشنواره‌های مختلف کسب کرد که می‌توان به برگزیده بهترین تهیه کننده رادیویی برای نمایش عاشق کشون در جشنواره نهم مراکز در سال ۸۰، تهیه کننده برتر شبکه جوان در سال ۸۰، برگزیده بهترین تهیه کننده رادیویی برای نمایش دل و دشنه در جشنواره دهم مراکز در سال ۸۱، نامزد بهترین تولیدات رادیویی مراکز استان‌ها برای برنامه‌های صدای جوانی (۱۳۸۰)، حرف‌های جوانی، آیین‌های بومی (۱۳۸۶)، هفت دروازه (۱۳۹۳)، صبح الوند (۱۳۸۹) و برگزیده بهترین تهیه کننده رادیویی برای نمایش حسرت جاوید در جشنواره پانزدهم مراکز در سال ۸۶ اشاره کرد.

مطالب مرتبط:

این هنرمند همدانی امروز ۱۸ خردادماه ۱۴۰۰ در باغ بهشت همدان به خاک سپرده شد. 

جزئیات درگذشت زهره دوستی گوینده همدانی
جزئیات درگذشت زهره دوستی گوینده همدانی

 

هَمِدان، هَمَدان (دربارهٔ این پرونده آوا راهنما·اطلاعات) یا به گویش محلی هِمِدان یکی از کلان‌شهرهای ایران در منطقهٔ غربی و کوهستانی ایران و مرکز شهرستان و استان همدان است. این شهر در دامنهٔ کوه الوند و در بلندای ۱٬۷۴۱ متری از سطح دریا واقع شده‌است و از شهرهای سردسیر ایران به‌شمار می‌آید. همدان قدیمی‌ترین شهر ایران و از کهن‌ترین شهرهای جهان است.

 در سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای همدان را «پایتخت تاریخ و تمدن ایران» اعلام کرد.

 همدان اولین پایتخت نخستین شاهنشاهی ایران، مادها بوده‌است.

 با این حال قدیمی‌ترین آثار یافت‌شده از محوطهٔ باستانی هگمتانه و نیز کتیبه‌های گنج‌نامه مربوط به دوران هخامنشیان هستند. همچنین این شهر در روزگار هخامنشیان، اشکانیان، ساسانیان، آل بویه و سلجوقیان نیز یکی از پایتخت‌های کشور بوده‌است.

هم‌اکنون استان همدان به دلیل داشتن مراکز تاریخی و دیدنی به عنوان پنجمین شهر فرهنگی و گردشگری کشور شناخته می‌شود و از نظر علمی نیز با وجود مراکز دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه صنعتی همدان، دانشگاه آزاد اسلامی همدان، دانشگاه پیام نور همدان و مراکز دیگر، به عنوان یکی از قطب‌های دانشگاهی کشور شناخته شده‌است.آرامگاه بوعلی سینا نماد شهر همدان و همچنین یکی از نمادهای پیشینهٔ ایران در فرهنگ جهان و دانش و علم به‌شمار می‌رود.

این شهر از لحاظ جمعیت چهاردهمین شهر پرجمعیت ایران به‌شمار می‌آید و در مرداد سال ۱۳۸۸ به عنوان یکی از کلانشهرهای ایران معرفی شد. در سال‌های ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۴ خورشیدی مهندس آلمانی کارل فریش طرحی مدرن را برای همدان طراحی کرد که از نوع نقشه‌های شعاعی محسوب می‌شود اما امروزه به دلیل تراکم جمعیت و طرح شعاعی، ترافیک مرکز شهر بسیار زیاد است. به این میدان ۶ خیابان اصلی شهر وصل شده‌اند. شهرداری همدان در میدان آرامگاه بوعلی قرار دارد.

گفتنی است در دوسال گذشته هنرمندان زیادی بر اثر ویروس کرونا درگذشتند.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: علی اکبر رضایی



+ 11
مخالفم - 7
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری