پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
سه شنبه, ۰۴ آبان ۱۴۰۰ ۱۴:۳۶
۵
۰
نسخه چاپی

جزئیات بازگشایی حضوری مدارس از آذر 1400

جزئیات بازگشایی حضوری مدارس از آذر 1400
سرپرست وزارت آموزش و پرورش: طبق آخرین هماهنگی‌ها با ستاد ملی مقابله با کرونا دبیرستان‌های دوره دوم متوسطه از ۱۵ آبان و دبیرستان‌های دوره اول از اول آذر بازگشایی می شود و بازگشایی مدارس ابتدایی هنوز مسکوت مانده است.

به گزارش تیتربرتر؛ رئیس کمیسیون آموزش با بیان اینکه با توجه به میزان واکسیناسیون آمادگی بازگشایی مدارس وجود دارد، گفت: البته حضور در مدارس بر اساس اعلام, سرپرست وزارت آموزش و پرورش اختیاری است.

 علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره بازگشایی حضوری مدارس با توجه به افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور، گفت: با توجه به اینکه مدارس 2 سال است به صورت غیرحضوری اداره می‌‎شود، به شدت از ناحیه کیفیت آموزشی آسیب دیده‌ایم، بخش عمده‌ای از خانواده‌ها خواستار بازگشایی حضوری مدارس شده‌اند.

نماینده مردم تبریزدر مجلس با یادآوری اینکه تاکنون بیش از 70 میلیون نفر در کشور واکسینه شدند، افزود: بر همین اساس ستاد ملی کرونا برای بازگشایی مدارس نیز چراغ سبز داده است تا مدارس به صورت ترکیبی بازگشایی شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز روزانه 1.5 میلیون دز واکسن تزریق می‌شود، اضافه کرد: در صورت تداوم این روند و ورود به آذرماه، تمامی معلمان به طور کامل واکسینه  می‌شوند.

منادی سفیدان ادامه داد: همینطور تأکید داریم تمامی افرادی که با دانش آموزان در ارتباط هستند مانند رانندگان سرویس مدارس، نیروهای خدماتی و ... در مدارس واکسینه شوند تا در آذرماه آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس وجود داشته باشد.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم تصریح کرد: با وجود تمامی این آمادگی‌ها حضور در مدارس اختیاری است البته خانواده‌ها مختار به حضور فرزند خود در مدارس هستند و حضور در مدارس اجباری نیست.

زمان نهایی بازگشایی مدارس 

زمان نهایی بازگشایی مدارس 
زمان نهایی بازگشایی مدارس 

 

کاظمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اخبار ضدونقیض از بازگشایی مدارس نظیر اظهارات رئیس کمیسیون آموزش مبنی بر اختیاری بودن حضور در مدارس اظهار کرد: اگر ما مسئول بازگشایی هستیم، مردم باید حرف ما را گوش بدهند. اگر جزئیات بازگشایی را از ما می‌خواهید، ما توضیح داده‌ایم. الگوی بازگشایی را با هماهنگی ستاد ملی کرونا در شهریور ماه تدوین و ابلاغ کردیم و بر اساس همان مصوبه و پیش‌بینی‌های وزارت بهداشت و ستادملی قرار بود مدارس روستایی و عشایری از اول مهرماه باز باشند که ۴۵ درصد مدارس ما باز هستند.

مطالب مرتبط:

بازگشایی مدارس متوسطه دوم از ۱۵ آبان و متوسطه اول از ابتدای آذر

وی ادامه داد: برای مابقی مدارس نیز طراحی کردیم که از اول آبان ماه فرایند بازگشایی را آغاز کنند و بین ۱۵ آبان تا اول آذر با توجه به شرایط مدرسه و اقداماتی که باید در مدرسه انجام شود، بازگشایی را انجام دهند. مصوبه ستادملی کرونا روشن است. در مصوبه گفته شده که مدارس متوسطه اول از اول آذر و مدارس متوسطه دوم از ۱۵ آبان بازگشایی می شوند که هیچ منافاتی با الگوی ما ندارد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا این گفته شما با اظهارات کمرئی (سخنگوی وزارت آموزش و پرورش) مبنی بر بازگشایی مدارس زیر ۳۰۰ دانش آموز از اول آبان مناقات ندارد؟ اظهار کرد: خیر، اینها هیچ تضادی با هم ندارند، فرایند ارزیابی مدارسی که جمعیت کمتری دارند از اول آبان شروع شده و از نیمه دوم هم آغاز بازگشایی صورت می‌گیرد. واکسیناسیون دانش آموزان هم انجام شده است.

وی تاکید کرد: قول می‌دهیم مدارس از نیمه آبان تا اول آذر بازگشایی شوند و تفاوت بین ۱۰ روز و ۵ روز و یک هفته مهم نیست و مدیران ما آمادگی بازگشایی مدارس را دارند.

فعلا بازگشایی حضوری مدارس ابتدایی مسکوت است

کاظمی درباره وضعیت بازگشایی مدارس ابتدایی نیز اینگونه توضیح داد: برای دوره ابتدایی در طراحی اولیه‌ای که انجام دادیم تفاوتی بین مدارس ابتدایی و مابقی دوره‌ها قائل نشده بودیم، دلیلش هم این بود که بازگشایی را در آن زمان به واکسیناسیون دانش آموزان گره نزده بودیم. تنها یک مرتبه بحث واکسیناسیون دانش آموزان ابتدایی مطرح شد که آن هم مسکوت ماند، زیرا در هیچ کجای دنیا انجام نشده است. امروز ۱۱۷ کشور دنیا مدارسشان را کامل باز کرده‌اند بدون اینکه آن را به واکسیناسیون دانش‌آموزان گره بزنند. امیدواریم این موضوع برای دانش‌آموزان ابتدایی در ستادملی کرونا مطرح شود.

وی ادامه داد: نامه‌ای خدمت رئیس‌جمهور تقدیم کردیم و ایشان دستور بررسی داده است. تابع سیاست‌های کرونا هستیم. نظرات کارشناسی خودمان را  ارائه می‌دهیم. دغدغه‌های خود را درباره عدم بازگشایی اعلام کرده و می‌کنیم و اصرار بر بازگشایی مدارس داریم، اما اگر ستادملی کرونا تشخیص دهد که کماکان ابتداییها باید آموزش را در فضای مجازی ادامه دهند، تابع سیاست‌های ستاد ملی کرونا هستیم.

کاظمی در پاسخ به اینکه بنابراین دبیرستانی‌ها از نیمه دوم آبان ماه به مدرسه می‌روند و آموزش ابتدایی‌ها مجازی است؟ اظهار کرد: آموزش ابتدایی‌ها فعلا مسکوت است، نه کسی رد کرده و نه تایید کرده‌اند؛ مراعا نگه داشته‌اند که مطرح شود، در حال کار بر روی آن هستند.

عدم حضور در مدرسه، غیبت محسوب می شود

سرپرست وزارت آموزش و پرورش  درباره اینکه آیا حضور در مدرسه اختیاری است؟ گفت: حضور دانش‌آموز در فضای تعلیم‌وتربیت در شرایط عادی هم اینگونه است که نمی‌توانیم والدین را مجبور کنیم فرزندشان را به مدرسه بفرستند. ما مدارس را در چارچوب الگوی طراحی شده باز می‌کنیم و با دانش‌آموز همان رفتاری را داریم که در ایام حضور داشتیم. اگر دانش‌آموزی در مدرسه حضور نیابد قطعا غیبت می‌خورد.

وی تاکید کرد: بخشی از درس‌ها حضوری و بخشی مجازی ارائه می‌شود و آن کسی که حضور نیابد برایش غیبت محسوب و از بخشی از درس‌ها محروم می‌ماند.

کاظمی درباره وضعیت اجرای رتبه بندی معلمان نیز گفت: رتبه بندی اکنون در دستورکار مجلس است. از دغدغه مندی و توجه نمایندگان تشکر می‌کنم. رتبه بندی از دغدغه‌های مهم مجلس و دولت است و هروقت به نتیجه برسد اعلام می‌کنند. آن‌چیزی که حاکم خواهد بود قانون مجلس است و نظرات ما و دیگران تکلیف رتبه‌بندی را مشخص نمی‌کند. مجلس نظرات دولت، معلمان و کارشناسان را می‌گیرد و درنهایت آن‌چه حاکم است، قانون مجلس است. دولت می‌گوید اعتباری که در قانون بودجه پیش‌بینی شده ممکن است کفاف آن نوع رتبه‌بندی را ندهد، اما هنوز مشخص نیست اجرای رتبه بندی چقدر اعتبار می‌خواهد و قضاوتی درباره منابع نمی‌توان کرد.

کاظمی درباره گلایه‌مندی معلمان از اخذ تعهد خدمت در همان استان گفت: یک معضل آموزش و پرورش در حوزه نیروی انسانی همین است که هنوز ابلاغ نیرو در منطقه نخورده، درخواست انتقال می‌کند. ماده واحده‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده مبنی بر اینکه ردیف‌های جذب نیرو مختص استان است و استانی دیده شده که مصوبه کاملا درستی است. اگر بخواهیم ماندگاری نیروی انسانی را تضمین کنیم باید از بوم برای بوم بگیریم، البته به این معنا هم نیست که اگر کسی تعهد داده همیشه در یک جا باشد و همیشه در یک جا بماند. وزارتخانه و وزیر این اختیار را در چارچوب نقل و انتقالات دارد که قوانینی وضع کند تا اگر کسی  به عنوان مثال ۱۰ سال در جایی خدمت کرده و در آنجا به او نیاز نیست به جای دیگری برود. در مجموع معلمان نگران این تعهد نباشند. اما باید روی این موضوع هم حساب کاملی باز کنند که بیشترین خدمت را در یک منطقه داشته باشند. تعهد شهرستانی و استانی است و منطقه ای نیست. این تعهد شامل همه است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره مطالبات معلمان نیز اظهار کرد: قول داده‌ام پیگیر باشم و در تمام جلسات هیئت دولت و تعاملات با سازمان برنامه پیگیر هستیم و هروقت محقق شود، خود معلمان متوجه می‌شوند.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: علی اکبر رضایی



+ 5
مخالفم - 5
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری