پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: شنبه, ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۱ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۰ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ۲۱:۵۱
۵
۰
نسخه چاپی

زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون از زبان رئیس صداوسیما

زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون از زبان رئیس صداوسیما
رئیس صداوسیما درباره زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش تیتربرتر؛ رییس سازمان صداوسیما گفت: در این دوره ما تلاش خواهیم کرد که حداکثر امکان استفاده از تریبون رسانه ملی برای نزدیک‌تر شدن به مردم فراهم شود.

زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون از زبان

زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون از زبان
زمان بازگشت عادل فردوسی پور به تلویزیون از زبان

 

پیمان جبلی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره نقش صداوسیما در اجرای نظام پرداخت یارانه‌ها گفت: یک اقدام ضروری و لازم است که باید در اقتصاد کشور اتفاق بیفتد. صداوسیما تریبون خود را برای تبیین این طرح و اطلاع‌رسانی درباره آن و انتقال دیدگاه‌های مردم به مسوولان و انتقال توضیحات و تبیین مسوولان به مردم در اختیار دولت قرار داده است. ما از همه ظرفیت ها استفاده می کنیم که حداکثر استفاده رسانه‌ای ممکن برای برقراری ارتباط بین مردم و مسوولان در اجرای این طرح فراهم شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای شما کمک معیشتی واریز شده است؟ گفت: خیر. ما باید مراجعه کنیم بلکه اسم ما را هم به سیستم وارد کنند. باید بررسی کنیم ببینیم که چرا جزو ۱۰ درصد نیستیم. 

جبلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه صداوسیما درباره مجری‌هایی که ممنوع التصویر هستند و یا با اتفاقاتی از صداوسیما رفتند، چه تدبیری می اندیشد و در مورد بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما چه تصمیمی گرفته می شود؟ گفت: در دوره تحولی جدید در صداوسیما، بارها گفتم و باز هم می گویم آنتن صدا و سیما برای نزدیک شدن بیشتر به مردم و دادن عرصه به سرمایه های ارزشمند باز هست و این امکان وجود دارد. در این دوره ما تلاش خواهیم کرد که حداکثر امکان استفاده از تریبون رسانه ملی برای نزدیک‌تر شدن به مردم فراهم شود.

مطالب مرتبط:

بیوگرافی عادل فردوسی پور

بیوگرافی عادل فردوسی پور
بیوگرافی عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی‌پور (زادهٔ ۱۱ مهر ۱۳۵۳) گزارشگر فوتبال، تهیه‌کننده، مجری تلویزیونی، صداپیشه، مترجم و مدرس دانشگاه اهل ایران است.

فردوسی‌پور فعالیت حرفه‌ای خود از سال ۱۳۷۲ با روزنامه‌نگاری در مجلات ورزشی شروع کرد و سپس در تلویزیون نیز به عنوان گزارشگر ورزشی مشغول به کار شد. او پس از گزارشگری مسابقات فوتبال جام جهانی ۱۹۹۸ به شهرت رسید و در سال ۱۳۷۸ برنامه ۹۰ را برای بررسی فوتبال ایران طراحی و تهیه کرد. او تا سال ۱۳۹۷ که از سوی مدیریت شبکه سه کنار گذاشته شد، به اجرای ۹۰ پرداخت و این برنامه همواره از پرمخاطب‌ترین و بهترین برنامه‌های صداوسیما به‌شمار می‌رفت.

عادل فردوسی‌پور در میان شخصیت‌های تلویزیونی ایرانی از محبوبیت گسترده‌ای برخوردار است و عناوینی مانند «بهترین گزارشگر فوتبال»، «بهترین مجری» و «بهترین چهره تلویزیونی» را از جشنواره‌های مختلف دریافت کرده‌است. او در کنار تهیه و اجرای برنامه‌های فوتبالی در تلویزیون و فضای مجازی، آثاری را نیز ترجمه کرده و از مدرسان زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شریف است.

روزنامه‌نگاری عادل فردوسی پور

بیوگرافی عادل فردوسی پور
بیوگرافی عادل فردوسی پور

 

او کار رسانه‌ایِ خود را در سال ۱۳۷۲ با روزنامه‌نگاری در روزنامه ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. او دربارهٔ شروع کارش به عنوان روزنامه‌نگار گفته‌است: «اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری‌ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم.

عادل در آن زمان، دانشجوی سال سوم کارشناسی زبان انگلیسی بود و در بخش ترجمهٔ صفحهٔ فوتبال خارجی کار می‌کرد. او پس از قبولی در آزمون گزارشگری صدا و سیما، کمی از روزنامه‌نگاری فاصله گرفت. او با مجله سروش جوان، مجله همشهری جوان و روزنامه جام‌جم به همکاری پرداخته و همچنین برای مجله ورلد ساکر چند یادداشت نوشته‌است.

شروع عادل فردوسی پور در تلویزیون

فردوسی‌پور در پایان سال ۱۳۷۳، پس از چندین بار آزمونی که رد شده بود، به صدا و سیما راه یافت و برای اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد. او در ابتدا مسابقات تنیس را گزارش می‌کرد، زیرا در آن زمان ذهنیت مثبتی دربارهٔ جوانان علاقه‌مندی که خواستار ورود به عرصه گزارشگری فوتبال بودند، وجود نداشت. او همچنین به گزارش یک برنامه به نام منتخب ورزشی پرداخت. اطلاعات مفیدی که فردوسی پور دربارهٔ ورزش داشت، باعث شد تا با جلب اعتماد، به مرور گزارش چند دقیقه‌ای مسابقات فوتبال خارجی را به وی واگذار کنند.

در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات که با درخشش تیم فوتبال ایران همراه بود، فردوسی‌پور به عنوان اطلاعات‌دهنده در کنار سایر گزارشگران مشغول شد و در ادامه نیز از گزارش ۵ و ۱۰ دقیقه‌ای آغاز شده تا اینکه به گزارش کامل یک مسابقه فوتبال رسید.

او پس از گزارش‌هایش در جام جهانی ۱۹۹۸، به شهرت رسید و پس از آن به عنوان گزارشگر بازی‌های زنده و مهم در برنامه‌های مختلف انتخاب شد. در آن زمان که تلفظ نادرست نام‌های خارجی در گزارش‌های فوتبال صدا و سیما زیاد اتفاق می‌افتاد، او از معدود گزارشگران مسلط به زبان انگلیسی بود که نام‌ها را هم غالباً درست تلفظ می‌کرد.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآرونده: مریم بالوی فیلی



+ 5
مخالفم - 3
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری