پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: شنبه, ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۱ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۰ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۵۷
۳
۰
نسخه چاپی

ماجرای شکایت حبیب رضایی از ترانه علیدوستی و شبنم فرشادجو

ماجرای شکایت حبیب رضایی از ترانه علیدوستی و شبنم فرشادجو
حبیب رضایی یکی از افراد مورد اتهام توسط صفحه " می تو (من هم) ایرانی " طی روزهای گذشته از شبنم فرشادجو و ترانه علیدوستی شکایت کرده است.

تیتربرتر: نشست خبری «مسعود ستایشی» سخنگوی قوه قضائیه امروز (سه شنبه ۱۷ خرداد) با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد. ستایشی در واکنش به ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی پیرامون تعرض به برخی سینماگران گفت: مسائلی که اخیرا در فضای مجازی مطرح شده (ادعاهایی در مورد تعرض به برخی سینماگران) تلخ و تاسف آور است. افراد می‌توانند در قالب طرح شکایت کیفری موضوع را مطرح کنند که ما رسیدگی کنیم. 

وی در ادامه اشاره کرد: امروز از طرف فردی که به او اتهام تعرض زده بودند شکایتی صورت گرفته است. دستگاه قضا به دور از هیاهو پرونده را بررسی و تصمیم گیری لازم را اتخاذ خواهد کرد. بر اساس اعلام سخنگوی قوه قضاییه تا روز گذشته هیچ شکایتی از سوی «بازیگرانی که مدعی بودند مورد تعرض قرار گرفته‌اند» ثبت نشده است.

شکایت حبیب رضایی از ترانه علیدوستی و شبنم فرشادجو

شکایت حبیب رضایی از ترانه علیدوستی و شبنم فرشادجو
شکایت حبیب رضایی از ترانه علیدوستی و شبنم فرشادجو

پیگیری‌های خبرنگار مشرق حاکیست که حبیب‌رضایی یکی از افراد مورد اتهام جنبش می‌تو(Me_too) از دو بازیگر زن سینما و تلویزیون  طرح شکایت کرده است.

لازم به ذکر است جنبش ۸۰۰ زن برخواسته از افشاگری‌های صفحه‌ اینستاگرامی «می‌توی ایرانی» تحت عنوان (me_too_movement_iran)  از مدت ها قبل اتهاماتی را بدون ذکر نام فرد آزاردیده درباره سینماگران منتشرکرد.این صفحه توسط شقایق نوروزی بازیگر سابق سینما که از مدت‌ها قبل از ایران مهاجرت کرده و در خارج از کشور زندگی می‌کند، اداره می‌شود.

او به عنوان هدایت کننده این صفحه بارها با رسانه‌های تحت حمایت سعودی مصاحبه‌ و افشاگری کرده است.

در ادامه روند فعالیت‌های این صفحه و انتشار روایت‌های آزار جنسی بدون انتشار نام فرد آزار دیده، پس از آنکه ۵ روایت درباره یکی از بازیگران سینما منتشر شد، سمیه‌میرشمسی دستیار کارگردان و برنامه‌ریز سینما روایتی را علیه بازیگر مورد هدف صفحه  me_too_movement_iran  در توییترش منتشر کرد. 

پیامد انتشار این روایت به تشکیل جنبش ۸۰۰ زن منجر شد. ترانه علیدوستی، سمیه میرشمسی، غزاله معتمد، هانیه توسلی و مارال جیرانی هیات پنج‌نفره هدایت این جنبش را تشکیل و بیانیه‌ای را قبل از برگزاری جشنواره فیلم کن صادر کردند.

پس از تشکیل این جنبش و هیات پنج نفره  دامنه حواشی این جنبش بشدت افزایش یافت. در روزهای قبل از برگزاری جشنواره کن «شبنم فرشادجو» با انتشار پستی با استفاده از تصاویر صفحه افراد مورد اتهام صفحه اینستاگرام me_too_movement_iran منتشر کرد و ترانه علیدوستی با بازنشر استوری فرشادجو از او حمایت کرد.

بر اساس پیگیری‌ها حبیب رضایی یکی از افراد مورد اتهام توسط صفحه me_too_movement_iran  طی روزهای گذشته از شبنم فرشادجو و ترانه علیدوستی شکایت کرده است.

بیوگرافی کامل حبیب رضایی

بیوگرافی کامل حبیب رضایی 
بیوگرافی کامل حبیب رضایی 

حبیب رضایی در 12 بهمن 1348 در امیر آباد تهران به دنیا آمده است. وی فارغ التحصیل مدیریت بیمارستان از دانشگاه تهران است.آقای رضایی نوه دختری "دکتر محمد متولّی" از شخصیت های به نام و سرشناس سبزوار است.

او کودکی خود را بیش از سینما، متأثر از کتاب می داند. کتاب های مصوری مثل مجموعه داستان های «تن تن» که تخیل او را به کار می انداختند.

او دوره راهنمایی را در مدرسه ایثار و دبیرستان را در مدرسه دکتر هشترودی می گذراند و از همان سال ها کارش را با نوشتن دیالوگ برای گروه های تئاتر مدرسه ای آغاز می کند. او برای تحصیل در رشته مدیریت بیمارستان وارد دانشگاه علوم پزشکی می شود. در سال 67 جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی، وورک شاپ هنری ای را با حضور آتیلا پسیانی برگزار می کند که منجر به آشنایی حبیب رضایی با پسیانی می شود.

ازدواج حبیب رضایی

حبیب رضایی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.

مطالب مرتبط:

شروع فعالیت حبیب رضایی

شروع فعالیت حبیب رضایی
شروع فعالیت حبیب رضایی

رضایی متأثر از آتیلا پسیانی به بازنویسی دیالوگ برای گروه های آماتور و نیمه آماتور ادامه می دهد. حبیب رضایی در سال 71 درس را رها می کند و به سربازی می رود و بعد از آن به دانشگاه بر می گردد اما موفق به گرفتن مدرک لیسانس نمی شود.

حبیب رضایی پس از رها کردن تحصیلاتش، در گروه های آماتور دانشجویی به کارش ادامه می دهد و مثل سابق به نوشتن و اصلاح دیالوگ می پردازد تا این که وقتی در سال 73 هیچ کس حاضر نمی شود یک نقش خاص را در نمایشی که رضایی نویسنده اش بود، بازی کند، خود او آن نقش را بازی می کند و به گفته خودش همان جا بر اثر حس خوبی که از بازی در آن نقش به او دست می دهد، مسیر زندگی اش را تغییر می دهد.

حبیب رضایی پس از تجربه چند نمایش آماتور به عنوان بازیگر، در سال 74 وارد کلاس های بازیگری « امین تارخ » می شود و در حالی که در تست ورودی این کلاس ها توسط داریوش ارجمند مردود می شود، با اصرار زیاد تارخ را قانع می کند که در کلاس هایش حضور پیدا کند. حبیب رضایی به زودی با نشان دادن استعدادش نظر تارخ را به خود جلب می کند، تا جایی که از دوره بعدی به عنوان دستیار امین تارخ در کلاس ها حضور می یابد.

حبیب رضایی اولین بار در سال 75 و با بازی در سریال «خانه سبز» به کارگردانی بیژن بیرنگ و مسعود رسام در تلویزیون دیده می شود. تجربه ای که درس های زیادی برای او داشت و به گفته خودش بازی در کنار خسرو شکیبایی و شنیدن راهنمایی های او در این فیلم، بزرگ ترین کمک ها را برای بهبود بازیگری اش به او کرده است.

اما این تازه شروع کار بود و سال طلایی 76 هنوز انتظار حبیب رضایی را می کشید. در این سال حبیب رضایی توسط آتیلا پسیانی به « ابراهیم حاتمی کیا » برای بازی در فیلم «آژانس شیشه ای» معرفی می شود و حبیب رضایی ناباورانه برای بازی در این نقش انتخاب می شود.

رضایی که در آن سال ها بازیگری تازه کار بود، در این فیلم باید در کنار چهره هایی مثل « پرویز پرستویی » و « رضا کیانیان » بازی می کرد. بازیگرانی که کمک ها و راهنمایی هایشان باعث شد که حبیب رضایی نقش به یادماندنی عباس را در فیلم تاریخ ساز و موفق «آژانس شیشه ای» به بهترین شکل ایفا کند و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فجر را در اولین تجربه سینمایی اش به دست آورد.

حبیب رضایی در همان سال برای بازی در اولین نمایش حرفه ای تئاترش -یعنی نمایش «مصاحبه» به کارگردانی «محمد رحمانیان»- جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره تئاتر فجر را هم می گیرد تا از معدود بازیگرانی باشد که در یک سال هم جایزه سینمایی و هم جایزه تئاتری گرفته اند.

بازی های درخشان حبیب رضایی با «بمانی» ساخته داریوش مهرجویی در سال 80 ادامه می یابد تا اینکه در سال بعد و با بازی در فیلم «اینجا چراغی روشن است» اثر «رضا میرکریمی»، موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و یکمین جشنواره فیلم فجر می شود. از بازی های درخشان دیگر حبیب رضایی می توان به فیلم های «بیست - 1387»، «بی پولی - 1387»، «من مادر هستم - 1389»، «اسب حیوان نجیبی است – 1389»، «آرایش غلیظ – 1392» و «یک قناری یک کلاغ – 1395» اشاره کرد.

حبیب رضایی در سال های فعالیتش، تحت عناوین مختلفی مثل بازیگری، بازیگردانی، مشاور هنری، مشاور فیلم نامه، دستیار کارگردان، انتخاب بازیگر و ... به تجربه در سینما و تلویزیون پرداخته است. بسیاری او را با مجموعه ها و فیلم های نوستالژیک « ایرج طهماسب » می شناسند، او در مجموعه های تلویزیونی «کلاه قرمزی 88» و «کلاه قرمزی 91» و فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» به عنوان مشاور و مدیر هنری با ایرج طهماسب همکاری داشته است.

همچنین حبیب رضایی مطرح ترین و پرکارترین بازیگردان سینماست و معتقد است که می تواند بازی خوب را از بازی بد تشخیص بدهد: «تجربه نشان داده است که وقتی می گویم فلان بازی درست است، درست می گویم و آن بازیگر واقعاً از عهده آن نقش برآمده است.»

حبیب رضایی اعتقاد دارد که روند کلاس های بازیگری موجود صحیح نیست و با وجود اینکه خودش با همین کلاس ها مطرح شده است، سال هاست که در این کلاس ها فعالیتی نداشته است : «چیزی به نام آموزش بازیگری وجود ندارد و بازیگری آموختنی نیست. بازیگری باید در وجود بازیگران پرورش پیدا کند و لغت «آموزش » یک غلط مصطلح است.»

حبیب رضایی وظیفه بازیگردان را این طور شرح می دهد: «بازیگردان مترجم احساسات بازیگر است و در تلاش است که برداشت بازیگر از نقش را به چیزی که دلخواه کارگردان است نزدیک کند.»

اولین تجربه بازیگردانی حبیب رضایی به فیلم «من ترانه پانزده سال دارم» ساخته «رسول صدرعاملی» برمی گردد و با بازیگردانی در فیلم های مطرحی مثل «ارتفاع پست»، «مارمولک»، «یک تکه نان» ، «همیشه پای یک زن در میان است» و ... ادامه می یابد.

البته حبیب رضایی در این سال ها به دلیل آن چه که تلقی غلط از بازیگردانی می داند دیگر قصد فعالیت تحت عنوان بازیگردان را ندارد و همچنین با دوری از تدریس در کلاس های بازیگری که آن ها را بنگاه های کاریابی می داند، روی بازیگری خود تمرکز کرده است و در آخرین تجربه ، نامش در گروه بازیگران فیلم «بمب» به کارگردانی « پیمان معادی » دیده می شود.

جوایز و افتخارات حبیب رضایی

جوایز و افتخارات حبیب رضایی
جوایز و افتخارات حبیب رضایی
  • برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد (اینجا چراغی روشن است) دوره ۲۱ (مسابقه سینمای ایران) سال ۱۳۸۱
  • برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (آژانس شیشه ای) دوره ۱۶ (مسابقه سینمای ایران) سال ۱۳۷۶
  • کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (اینجا چراغی روشن است) دوره ۷ (مسابقه) سال ۱۳۸۲
  • کاندید تندیس زرین به ترین بازیگر نقش مکمل مرد (بمانی) دوره ۶ (مسابقه) سال ۱۳۸۱
  • سومین بازیگر نقش مکمل مرد سال (بمانی) [دوره ۱۷ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱]

آنچه دیگران میخوانند:

نویسنده: علیرضا یوسفی 



+ 3
مخالفم - 7
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری