پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: سه شنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۰۷ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۱۶ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
یکشنبه, ۰۳ مهر ۱۴۰۱ ۱۳:۰۶
۳
۰
نسخه چاپی

کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟

کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟
برخی رسانه‌ها خبرهایی درباره وقوع کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش در مرحله انتقالی خبر دادند.

به گزارش تیتربرتر؛ خبرنگار خبرگزاری «ریانووستی» چین گزارش داد که اوضاع در پکن،‌ پایتخت چین طبیعی بوده و ساکنان این شهر، عادی به فعالیت‌های روزانه خود می‌پردازند.

ماجرای کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟

 ماجرای کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟
ماجرای کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟

 

برخی رسانه‌ها پیشتر خبرهایی درباره وقوع کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش در مرحله انتقالی خبر داده بودند.

خبرگزاری رویانووستی با تکذیب این خبر اعلام کرد که ساکنان پایتخت چین، در حال گذراندن هفته طلایی خود در تعطیلات رسمی هفت روزه به مناسبت هفتاد و سومین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین هستند که در روز نخست اکتبر خواهد بود.

به نقل از وب سایت فکت چک اینترنت مملو از اخباری مبنی بر بازداشت خانگی شی جینپینگ، رئیس جمهور چین شده است. بسیاری از رسانه های اجتماعی چینی گفته اند که شی پس از برکناری از سوی حزب کمونیست چین، از ریاست ارتش آزادیبخش خلق و در بازداشت خانگی قرار گرفته است.

همچنین برخی از شهروندان و خبرنگاران چینی فعال در توئیتر ادعا کردند که پکن تحت تصرف نظامی قرار گرفته است.

در گزارش دیگری که در وب سایت نیوز هایلند ویژن منتشر شده آمده است که هو جین تائو، رئیس جمهور سابق چین و ون جیابئو، نخست وزیر سابق چین، سونگ پینگ،عضو سابق کمیته دائمی را متقاعد کرده و کنترل دفتر گارد مرکزی را به دست گرفته اند. .

درگزارش دیگری که در وبسایت نیوزروم پست منتشر شده آمده است که توئیتر مملو از اخباری در خصوص بازداشت خانگی شی جینپینگ شده است و برخی از فعالان چینی حاضر در توئیتر با ارسال .

تصاویری ادعا کرده اند که کاروانی از ادوات زرهی و نظامی به سمت پکن در حال حرکت هستند.

با این همه به دلیل بسته بودن فضای رسانه ای داخل چین هنوز نمی توان نسبت به صحت و سقم این خبر قضاوت دقیقی بعمل آورد. 

شلیک موشک بالستیک توسط کره شمالی

در آستانه دیدار معاون رئیس‌جمهوری آمریکا با سران ژاپن و کره جنوبی و پیش از مانورهای نظامی برنامه‌ریزی شده توسط واشنگتن و سئول، کره شمالی امروز (یکشنبه) یک موشک بالستیک را به سمت سواحل شرقی خود شلیک کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که این موشک بالستیک کوتاه برد بوده و درست قبل از ساعت ۷ صبح به وقت محلی از حوالی منطقه "تائچون" در پیونگ‌یانگ شلیک شد و حدود ۶۰۰ کیلومتر (۳۷۳ مایل) در ارتفاع ۶۰ کیلومتری و سرعت ۵ ماخ پرواز کرد.

مطالب مرتبط:

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «پرتاب موشک بالستیک توسط کره شمالی یک اقدام تحریک‌آمیز جدی است که صلح و امنیت شبه جزیره کره و جامعه بین‌المللی را تهدید می‌کند.»

 ماجرای کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟
ماجرای کودتای نظامی در چین و انتقال قدرت به ارتش حقیقت دارد؟

 

این بیانیه افزود: پس از پرتاب این موشک، «کیم سونگ-کیوم» رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی و «پل لاکامرا» فرمانده نیروهای آمریکایی در کره جنوبی درخصوص این وضعیت گفت‌وگو و بر آمادگی خود جهت پاسخ به هرگونه تهدید یا تحریک از سوی کره شمالی تاکید کردند.

شورای امنیت ملی کره جنوبی جلسه اضطراری را برای گفت‌وگو درخصوص انجام اقدامات لازم تشکیل داد و پرتاب موشک بالستیک توسط کره شمالی را به عنوان نقض آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و همچنین به عنوان "تحریکی غیرقابل توجیه" محکوم کرد.

دفتر ریاست‌جمهوری کره جنوبی اعلام کرد، یون سوک-یول، رئیس جمهوری این کشور که اواخر روز شنبه از سفر انگلیس، ایالات متحده و کانادا به سئول بازگشت، از پرتاب این موشک توسط کره شمالی مطلع شد.

یاسوکازو هامادا، وزیر دفاع ژاپن هم گفت، این کشور تخمین زده است که موشک شلیک شده به حداکثر ارتفاع ۵۰ کیلومتری رسیده و احتمال می‌رود، در مسیر نامنظمی پرواز کرده باشد. وی افزود، این موشک خارج از منطقه انحصاری اقتصادی ژاپن بوده است.

هامادا با اشاره به سرعت بی‌سابقه کره شمالی در پرتاب موشک‌ها گفت: اگر موشک‌های کروز را هم حساب کنیم، این نهمین موشکی است که کره شمالی پرتاب کرد.

وی ضمن تاکید بر آنکه ژاپن از طریق سفارت کره شمالی در پکن نسبت به موشک پرتاب شده اعتراض خواهد کرد، عنوان داشت: «اقدام کره شمالی، تهدیدی برای صلح و امنیت کشور ما، منطقه و جامعه جهانی محسوب می‌شود و این اقدام کره شمالی هم‌زمان با جنگ پیش‌ آمده در اوکراین غیرقابل بخشش است.»

این اقدام کره شمالی پس از آن صورت گرفت که ناو هواپیمابر آمریکایی یواس‌اس رونالد ریگان و ناوهای همراه در شهر بندری "بوسان" در کره جنوبی پهلو گرفتند تا رزمایش‌های مشترکی را با نیروهای کره جنوبی به مدت چهار روز از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ سپتامبر انجام دهند.

همچنین کامالا هریس، معاون جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا قرار است در روزهای آتی به منطقه سفر و با روسای کشورهای ژاپن و کره جنوبی دیدار کند.

پس از آنکه در سال جاری میلادی برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ کره شمالی تعداد بی‌سابقه‌ای از آزمایش‌های موشکی را انجام داد، آمریکا و کره جنوبی اعلام کردند که رزمایش‌های مشترک خود را جهت بازدارندگی پیونگ‌یانگ ارتقا خواهند داد.

پیام آمریکا به ایران به روایت امیرعبداللهیان 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران از ارسال پیام آمریکایی ها در روزهای اخیر مبنی بر داشتن اراده و حسن نیت برای رسیدن به توافق خبر داد و گفت به آمریکایی ها اعلام کردیم با واقع بینی اراده و حسن نیت خود را برای رسیدن به توافق نشان دهید.

 وزیر امور خارجه که در نیویورک به سر می برد، در گفت و گو با خبرنگاران درباره محور دیدارهای خود با وزرای خارجه دیگر کشورها گفت: گفت‌وگوها و رایزنی های ما با دیگر کشورها و آنها با ایران بیشتر پیرامون لغو تحریم ها بوده است.

امیرعبداللهیان افزود: اینکه ما در نیویورک هستیم، حساسیت را برای طرف های خارجی بیشتر می کند که چه اتفاقی می افتد.

وزیر امور خارجه ادامه داد: تیم ما و همکاران ما در نیویورک با نماینده اتحادیه اروپا و کشورهای مرتبط با مذاکرات برجام، گفت‌وگوهایی را انجام دادند و در گفت‌وگوهایی که من نیز با طرف های مختلف در دو روز گذشته داشتم، این از موضوعات اصلی در دستور کار بود.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: محسن رضوی



+ 3
مخالفم - 7
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری