روز گذشته چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد.
به گزارش تيتربرتر، روز گذشته چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی آغاز به کار کرد که ۱۳ استان در بخش آشپزی و ۱۷ استان در بخش صنایع دستی در این جشنواره حضور دارند.
در بخش آشپزی هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، البرز، خراسان رضوی، خراسانجنوبی، کرمانشاه، فارس، آذربایجانشرقی، اردبیل، تهران، قزوین و زنجان به پخت آشهای محلی خود اقدام میکنند.
۴۸ غرفه آش در کنار ۸۰ غرفه صنایعدستی در این دوره از جشنواره ملی آش ایرانی، پذیرای بازدیدکنندگان و گردشگران هستند.
پنج سیاهچادر عشایری از استانهای خراسانرضوی، خراسانجنوبی، کرمانشاه، زنجان و قزوین نیز در این دوره از جشنواره به ارائه محصولات و غذاهای محلی خود میپردازند.
گفتنی است، این جشنواره از ۲۲ تا ۲۷ مردادماه امسال در مجموعه گردشگری گاوازنگ زنجان برپا است.